Bokning och priser

Bokning och priser


BOKA på telefon 076-831 07 88, eller mejl info@hjartenara.se. VÄLKOMMEN!

ÖRTMEDICINSK HÄLSOKONSULTATION

1:a KONSULTATIONEN

Ca 1,5 - 2 timmar

Inför din första konsultation lämnar du in en sammanställning av dina aktuella symtom, din hälsobakgrund, kostvanor och livsstil, så att jag är förberedd när du kommer. Vid ditt besök undersöker jag ditt blod och gör några kompletterande mätningar och tester. Vi diskuterar vad underlaget pekar på, vad du vill uppnå med din hälsa och preliminära tankar om hur det kan gå till. Efter konsultationen tar jag fram en behandlingslingsplan med förslag på örter, kosttillskott, kostjusteringar, andra behandlingar m fl åtgärder som du kan arbeta vidare med.

1 300 kr

UPPFÖLJNINGSKONSULTATION

Tidsåtgång varierar efter behov.

Efter 1-2 månader är det dags att utvärdera hur det gått, eventuellt göra nya undersökningar och justera planen.

650 kr/1 tim

BEHANDLINGAR FÖR KROPP OCH SJÄL

SHIATSU "MINI"

Ca 25 min

Kroppens viktigaste akupunkter och energimeridianer behandlas. Passar den som vill prova på eller ha en snabb återhämtningspaus mitt i vardagen.

350 kr

SHIATSU "MEDIUM"

50 min + samtal 10-20 min (längre samtal vid nybesök)

Behandlingen anpassas för att matcha ditt kroppsliga och själsliga utgångsläge. Hela kroppen berörs alltid men fokus ligger på att bryta stresspåslaget i kroppen, lösa upp spänningar och öka cirkulationen. Detta är behandlingen de flesta väljer. Tillräckligt med tid för att du ska hinna uppleva meditativ ro och närvaro i dig själv.

650 kr

SHIATSU "FÖRDJUPAD"

90 min + samtal ca 10 min

Som ovan men med mer tid för djupare avspänning och upplevelse av tidlös och kravlös närvaro. Mer tid att bearbeta problemområden.

900 kr

LYMFMASSAGE

90 min + samtal ca 10 min

Sätter fart på lymfcirkulationen. Motverkar svullnader, ödem, smärta och värk m m. Har du inte fått lymfmassage förr rekommenderas att ta några behandlingar i tät följd, som en intensiv startkur för att kicka igång flödet.

900 kr

ENERGIBEHANDLING

Ca 45 min

Energibehandlingen är en mycket varsam behandling som syftar till att lugna och centrera ditt sinne och rensa bort stress och disharmonisk energi genom att finstämma kroppens omgivande biomagnetiska fält. Visualisering, vaggningar, vibrationer, ljud och toner med olika frekvenser används. Beröringen är mycket lätt. Ny kraft, inspiration och klarhet är vanliga upplevelser men också fysisk läkning kan ske.

550 kr

ÖVRIGT

KURS, FÖRELÄSNING, KLANGRESA...

Alla aktiviteter är unika. Priset varierar efter t ex tidsåtgång, gruppstorlek, eventuella resekostnader och förberedelsetid. Välkommen med din förfrågan.


Aktuella inbjudningar till aktiviteter hittar du på t ex Facebook.